Sivututka päivitti Taksi Ahosen kotisivut

Sivututka päivitti Taksi Ahosen kotisivut

12 kesäkuun, 2017


Taksi Ahosen uudet kotisivut on oululaisen Sivututka Oy:n käsialaa.

Sivusto on toteutettu responsiivisena, joten se skaalautuu kaiken kokoisille näytöille sopivaksi. Sivututka otti alusta alkaen meidän kopin meidän sivuprojektista. Sivuston ulkoasu on toteutettu tyylikkäästi, juurikin uudistaen hieman brändiämme, mutta toisaalta tukien jo vanhaa hyväksi havaittua. Taksi Ahosen Anssi Ahonen tuumaa.

Taksi Ahosen henkilökuljetus on laadultaan premium luokkaa. Sivuissa päätettiin jatkaa edellisten sivujen tummaa tyylilinjausta, jossa mustanpuhuvalla ulkoasulla välitetään laatuvaikutelmaa. Uusien sivujen tärkeimpiä päivityksiä olivat helpompi yhteydenotto ja parannettu tietoturva.

– Jussi Sivututkalta

Mobiilikäyttäjälle on tuotu soita/ tilaa kyyti nappi helposti saataville. Nykyaikana onkin tärkeää, että kuljetuksen voi tilata yhdellä painikkeen painalluksella. Myöskin tilauslomake on tuotu käyttäjäystävällisesti esille ja siihen pääsee useasta kohdasta sivuilta.

Koko sivustoprojektiin käytettiin aikaa n. 2,5 viikkoa, sisältöä pystyttiin hyödyntämään osin vanhoilta sivuilta, mutta joitakin kohtia toteutettiin kokonaan uudella suunnitelmalla. Kuva aineisto otettiin lähes kokonaan uusiksi ja se rakennettiin tukemaan Taksi Ahosen brändiä.

Projektissa oli alusta asti tavoite tehdä uudet sivut työn jäljestä tinkimättä mahdollisimman nopeasti alusta loppuun. Nopean kommunikaation siivittämänä projekti etenikin luvatun 2-3 viikon aikataulun mukaisesti.

Anssi ja Markku ottivat itse hyvät kuvat autoista sivuja varten, joten tässä tapauksessa valokuvaajaa tai kuvapankkien kuvia ei tarvittu. Tämä osaltaan nopeutti sivujen valmistumista.

– Jussi Sivututkalta

Meille oli projektin alusta lähtien tärkeätä, että kumppani ymmärtää meidän liiketoiminnan periaatteet ja tietää tarkasti mitä vaatimuksia me sivustolta halutaan. Sivututkalta vastattiin heti alusta asti, että kaikki onnistuu. Se on sellaista asiantuntemusta, jota me halutaan. Anssi Ahonen kertoo.

Sivuston värimaailma tukee Taksi Ahosen brändiä, lisäksi uutena värinä on tuotu vaalean sininen, joka sointuu kokonaisuuteen hyvin. Sivuston värimaailma onkin selkeä ja hyvin neutraali.

Toivotulle tummalle värille pyrittiin etsimään vahvaa kontrastia tehosteväristä, joka elävöittäisi sivustoa ja keräisi huomiota oikeisiin paikkoihin. Väriksi valittiin vaaleaa sinistä. Sininen yhdistetään yleisesti rauhallisuuteen ja älykkyyteen. Molemmat ominaisuuksia, joita taksinkuljettajalta ehdottomasti kaikki toivovat.

– Jussi Sivututkalta

Suosittelen Sivututkaa kaikille jotka suunnittelevat uusia täysin sinun tai yrityksesi näköisellä ulkoasulla olevia kotisivuja, yhteydenpito on luontevaa sekä palvelu ammattitaitoista ja luotettavaa. Anssi Ahonen summaa lopuksi.

Linkit:

taksiahonen.com

sivututka.fi

Taksi Ahonen on jämsäläinen perheyritys, joka tuottaa taksi-ja tilausajopalveluita sekä räätälöityjävalmismatkoja erilaisilla asiakasryhmille. Kaikki palvelut laadulla ja viimeistellyillä yksityiskohdilla.