Taksi Ahonen Oy

Pieni pala historiaamme ja tarina siitä kuinka Taksi Ahonen Oy syntyi.

Jo alkuvaiheessa oli selvää, että ensimmäinen auto on tilataksi...

Alkuvuodet.

Palataan ajassa taaksepäin aina vuoteen 2005. Heinäkuun 18. päivänä kyseistä vuotta Markku Ahonen aloitti taksiautoilijana Himoksen kylässä.

10 vuoden kuljettajakokemuksen turvin Markulle oli selvää, millaiseen palveluun ja kalustoon satsataan. Jo toiminnan alkuvaiheessa oli selvää, että ensimmäinen auto on tilataksi, jolla pystytään palvelemaan yksittäisiä asiakkaita sekä ryhmiä.


...niinpä päätettiin perustaa muutaman alalla toimineen kollegan kanssa Suomen Paaritaksit ry...

Suunta.

Palvelussa suuntauduttiin korkealaatuisiin yritysasiakkaille tarjottaviin taksipalveluihin. Kuitenkin palveluita päätettiin monipuolistaa. Markku Ahonen hankki aiemmin lopettaneelta autoilijalta paarit, jolla pystyttiin suorittamaan kiireettömiä potilassiirtoja.

Vuonna 2006 lähti myös kytemään ajatus paaritaksien ja kuljetusten turvallisuuden kehittämisestä sekä paaritaksiautoilijoiden verkostoitumisesta, niinpä päätettiin perustaa muutaman alalla toimineen kollegan kanssa Suomen Paaritaksit ry, joka myöhemmin on muuttunut Suomen esteettömät ja paaritaksit ry.ksi jonka jäsen yhtiömme edelleenkin on.


Vuoden 2012 lopulla Markun poika Anssi tuli toimintaan vahvemmin mukaan ja päätettiin perustaa osakeyhtiö...

Kasvu.

Sopimusasiakkaiden jatkuvasti lisääntyvän kyytitarpeen paikkaamisen päätettiin hakea toista taksilupaa, joka yritykselle myönnettiin vuonna 2010, auton asemapaikaksi tuli Jämsänkoski.

Vuoden 2012 lopulla Markun poika Anssi tuli toimintaan vahvemmin mukaan ja päätettiin perustaa osakeyhtiö, näin siis syntyi 7.2.2013 toimintansa aloittanut Taksi Ahonen Oy.


Yli 10 vuoden kokemus.. ..on opettanut yrityksellemme, mitä asiakkailla on oikeus vaatia ja mitä he odottavat laadukkaalta henkilökuljetukselta.

Tämä päivä.

Tänä päivänä Taksi Ahonen tuottaa taksi-ja tilausliikenteen palveluita sekä räätälöityjä valmismatkoja taksi- ja pikkubussikalustolla. Yhteistyökumppaniverkoston avulla pystymme tarjoamaan suuretkin kuljetuskokonaisuudet missä päin Suomea tahansa.

Yrityksellämme on laadukas ja ympäristöystävällinen kalusto.

Taksit ja pikkubussit ovat aina puhtaita sisältä ja päältä tai ainakin sään sallimassa kunnossa. Automme huolletaan säännöllisesti, jokaisen auton huolto-ohjelman mukaisesti.

Kalustomme verhoilut ja sisustus elementit on suunniteltu hillityn tyylikkäiksi ja käytännöllisiksi.

Yli 10 vuoden kokemus vaativista edustus ja VIP kuljetuksista sekä räätälöidyistä yritystilausajoista on opettanut yrityksellemme mitä asiakkailla on oikeus vaatia ja mitä he odottavat laadukkaalta henkilökuljetukselta. Uskomme, että tällä kokemuksella pystymme palvelemaan kaikki asiakkaamme.


Kaikki kuljettajamme ovat tehtäviinsä koulutettuja asiakaspalvelun ammattilaisia.

Arvomme.

Haluamme olla uudistuva ja nykyaikainen yritys, joka palvelee asiakaslähtöisesti, löytäen ratkaisun jokaiseen asiakkaan kuljetustarpeeseen.

Kaikki kuljettajamme ovat tehtäviinsä koulutettuja asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka pukeutuvat aina taksin kuljettajan työasuun tai tummaan pukuun.

Kuljettajamme ajavat ennakoiden sekä eivät ota turhia riskejä liikenteessä, näin pystymme viemään matkustusmukavuuden vieläkin korkeammalle tasolle.

Ammattitaitoinen myyntipalvelumme, palvelee Teitä kaikissa kuljetuksiin liittyvissä asioissa. Myyntipalvelun kautta voit pyytää tarjouksen omasta matkastasi oheispalveluineen tai tilata taksin sekä pikkubussin ennakkotilauksena seuraavaksi päiväksi sekä paljon muuta.

Huolehdimme ympäristövastuistamme ja yhteiskunnasta.

Suoritamme velvoitteet yhteiskuntaa kohtaan, maksamme verot kotipaikkakunnallemme sekä yrityksellämme on kaikki toiminnassa tarvittavat vakuutukset ja työ-sekä yrittäjäeläke vakuutukset suomalaisissa yrityksissä.

Haluamme, että henkilökuntamme on motivoitunutta ja sitoutunutta työhönsä sekä palvelukonseptiimme ja brändiimme.

Tänä päivänä myös erilaiset matkan aikana tarjottavat oheispalvelut ovat nostaneet kysyntäänsä, niinpä meiltä saat tilattua mm. kiertoajelut, ruokailut tai vaikka majoitusvaraukset.

Tervetuloa kyytiin!

Anssi & Markku

Tutustu laatulupaukseemme

 

Meille töihin?

Oletko kokenut taksi- tai bussimaailman konkari vai vasta harkitset ammattikuljettajan uraa?

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen sekä sopeudut työskentelemään yksin?

Mikäli olisit mielestäsi oiva lisä tiimimme, niin lähetä meille avoin hakemus ja cv:si sähköpostilla rekry@taksiahonen.com


Testaa työmme tulokset

Joko lähdetään?

Tilaa kuljetus tai pyydä tarjous

044 7626 718

    Viesti


    Taksi Ahonen somessa